Seren Serengil-Hande Yener kavgasına Yeşim Salkım da karıştı

Yeşim Salkım ağır konuştu.

İkilinin tartışmayı belli bir seviyede tutamadığını söyleyen Salkım ağır konuştu.

KAVGAYA O DA KARIŞTI

Seren Serengil’in Hande Yener için “Müzik listelerinde 1 numara olduğuna inanmıyorum” demesiyle başlayan kavga büyüdü. Yener, bu açıklama sonrası sosyal medyada Serengil’in üstsüz fotoğrafını paylaştı. Yeşim Salkım da önceki gün yaptığı açıklamayla, giderek kızışan bu söz düellosuna dahil oldu:

1 NUMARA TARKAN’DIR

“Savaşın bile taktiği ve tekniği vardır. Belden aşağı asla çalışılmaz. Hande ve Seren’in daha adil dövüşmesini beklerdim. Seren, Demet Akalın’ı savunacağım diye böyle oldu. Demet kendini savunamıyor mu? Bir gram aklınız yok mu? Kimse 1 numara değil. 1 numara Tarkan’dır bu ülkede.”

SEREN SERENGİL: HANDE PSİKOLOĞA GİTMELİ

Önceki gün Cihangir’de görüntülenen Seren Serengil, Hande Yener’e yüklenmeye devam etti: “Ben Telifmetre olayına inanmadığımı söyledim sadece. Hakaret etmedim, iftira atmadım. Ama o çok çirkinleşti, ayıp etti. Bir psikoloğa gitmesi lazım. Çok saldırgan, herkesle kavgalı.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.