Serdar Ortaç’tan sürpriz Ahmet Kaya kararı

Magazin Gazetecileri Derneği’nin 1999 yılında düzenlenen gecesinde sahneye çıkarak ödül alan Ahmet Kaya, şarkısına Kürtçe klip hazırlayacağını açıklayınca aralarında Serdar Ortaç’ın da bulunduğu bir grup tarafından protesto edilmişti.

Kaya’ya tepkiler artmış, üzerine çatal bıçak fırlatanlar olmuştu. Yıllar sonra pişmanlığını her fırsatta dile getiren Serdar Ortaç, 15 yıl önce Paris’te yaşama veda eden Ahmet Kaya’nın şarkılarını okuyabileceğini söyledi.

BİR DAHA MI, ASLA!

Etiler’de önceki akşam dostlarıyla bir araya gelen Ortaç, “Sesimin uyacağı bir Ahmet Kaya şarkısını yeni projelerde okumak isterim. Geçmişte yaptığım şey için defalarca pişmanlığımı ifade etmiştim. Bugünkü aklım olsa kesinlikle öyle bir şey yapmam” diye konuştu. Hayranları için açtığı tüm davaları da geri çektiğini belirten Ortaç, özel hayatı ile ilgili de açıklamalar yaptı. Eşi Chloe ile mutlu bir evliliklerinin olduğunu ifade eden Ortaç, şunları söyledi: “Evlilik çok iyi gidiyor. Ben hemen çocuk istiyorum ama Chloe istemiyor. Karar onun, ben hemen diyorum, O 2016… Evde, onun sözü geçiyor. Daha genç kariyer yapmak istiyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.