Serdar Ortaç’tan Elexus Otel’de dev konser

Açıldığı günden bu yana büyük ses getiren, adanın en büyük yatırımı olan Elexus Otel’de yazın gelmesi ile birbirinden coşkulu programlar başladı.

Türk Pop müziğin prensi Serdar Ortaç 20 Mayıs Cuma akşamı yaklaşık iki bin kişiye konser verdi. Şıklığı ile her zaman göz dolduran Ortaç sahnede, ‘Bugün ilk çıkış parçam olan ‘Karabiberim’den bugüne kadar sizlere yazdığım tüm şarkılarımı yıl sıralamasına göre seslendireceğim’ dedi. Yoğun ilgi ile karşılanan Serdar Ortaç, ‘Karabiberim’ şarkısında tüm esmer konuklarını dans pistine davet etti.
Neşesi hiç eksilmeyen sanatçının başarılı dansçıları ve vokalistleri göz doldururken; Merih Ermakastar ve Şeref Tayfun Tekeli’nin muhteşem performansları da büyük alkış aldı.

Sakınan göze çöp batıyor..

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ortaç yeni albümünün beklediğinden de iyi gittiğini söyledi.

Eşi Chloe’nin nerede olduğuna ise ‘Bisikletten düşmüş dudağını patlatmış, ben onun dudağında uçuk çıksa çıldırıyorum. Nazara inanmazdım ama bence nazara geldi, sakınan göze çöp batıyor.’ dedi. Boşanma iddialarına da ‘Öyle bir şey olsa ben söylerim saklamam ki, biz gayet mutluyuz, nereden çıkarıyorlar anlamıyorum.’ diyerek evliliklerinin yolunda gittiğini de belitti.

Albümü ile yazın geldiğini anladığımız sanatçı, Hande Yener’e de yeni albümü için şarkı verdiğini ve çok başarılı bir çıkış olacağını belirtti. Milli takım için bestelediği şarkıyla da maçlara sıklıkla katılacağını dile getirdi.

Dev katılım

İki bin kişinin neredeyse hiç oturmadan izlediği Serdar Ortaç konseri, otelin teşekkür çiçeği ve alkışlarla son buldu. Elexus Otel’de sahne almaktan büyük keyif aldığını dile getiren sanatçı yoğun ilgiye teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.