Serdar Ortaç’ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan’dan sürpriz anlaşma

Serdar Ortaç’ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan, sunacağı TV programında, yabancı kadınları Türk erkeklerle evlendirmeye çalışacak.

Chloe Lounghan, yakında sunacağı programda, sadece yabancı ve bekar kadınlara yer verecek. Özel bir TV kanalı ile anlaşma aşamasında olan İrlandalı model, yurt dışından gelen yabancı gelinleri Türk damatlar ile evlendirecek.

“Memleketimden birinin burada evlenmesini çok isterim, benim gibi şanslı olabirler” diyen Chloe’ye, eşi Serdar Ortaç’tan da destek var.

Ünlü popçu, “Chloe’nin böyle bir işi yapmasını çok istiyorum. İnşallah eşim de tıpkı Esra Erol gibi birçok mutlu yuvanın kurulmasına yardımcı olur” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.