Serdar Ortaç, tedavi için bir günde servet harcıyor

Milyonlarca hayranı bulunan ve 20 yılı aşkın bir süredir sahnelerde yer alan ünlü popçu Serdar Ortaç, dört yıldır MS hastalığı ile mücadele ediyor.Yeni Asır’dan Kahraman Durak’ın haberine göre hastalığının ortaya çıkmasının ardından zor günler geçiren ancak verdiği mücadele ile MS’e teslim olmayan Ortaç, en son Miami’de eşi Chole ile birlikte kalırken, her gün bisiklete bindiğini yoksa halinin harap olacağını hayranlarıyla paylaşmıştı.

İki gündür Çeşme’de olan ünlü popçu bu kez alışılanın dışında ortalıkta pek gözükmemesinin sebebinin MS hastalığının ilerlemiş olması olduğu iddia edildi. Gün içerisinde otelde istirahat eden Ortaç’ın sabah kahvaltısından sonra pek dışarı çıkmadığı öğrenildi. Yurt dışından getirilen özel bir hap içtiği iddia edilen Ortaç’ın bu hapı içince kendine geldiği ve günde dört kez bu hapı kullanmak zorunda olduğu ileri sürüldü.

Ortaç bu hapın tanesine 3 bin lira verirken her gün dört kez içtiği düşünülürse, Ortaç’ın günde 12 bin, ayda ise 360 bin lira hap masrafı olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.