Serdar Ortaç: Koskoca bir hastalığı atlattım!

Önceki gece BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç sahne aldı.

Programına ‘’İsmi Lazım Değil’’ isimli şarkısıyla başlayan Ortaç, ‘Koskoca bir hastalığı atlattım! Evlendim.. sağlıklı ve mutluyum daha ne isteyebilirim? Size tavsiyem evimiz yansa arkanıza bakmayın, bu gece muhteşem bir gece olacak Günay’a hoş geldiniz..’’ . diyerek programına başladı.
Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını Günay Restaurant’ta kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuk için seslendiren Ortaç, program süresince sık sık konuklar sohbet edip espriler yaptı.

Serdar Ortaç Günay sahnesinde kendi bestelerinin yanı sıra ayrıca; ‘’Melekem’’, ‘’Mısırı kuruttun mi?’’, ‘’Ankara’nın Bağları’’ gibi sevilen türkü ve şarkıları da söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.