Serdar Ortaç: Artık acı dolu şarkılar yazmayacağım

Önceki gece BVS Group’a ait Etiler’de bulunan Sahne İstanbul’da pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç sahne aldı.
Programına Hande Yener ile birlikte seslendirdiği yeni şarkısı ‘’ İki Deli’’ isimli şarkısıyla başlayan Ortaç, ‘’Bu gece bütün Serdar Ortaç şarkılarını sizin için söyleyeceğim.. Evlendikten sonra dünyada ki en güzel şeyin evlilik olduğunu anladım, çocuk için biraz geç kaldım galiba ama onu da en kısa zamanda kucağıma alacağımı tahmin ediyorum.. Artık acı dolu şarkılar yazmayacağım! Bu gecede sadece iki tane acı çektirici şarkı söyleyeceğim, bütün gece sadece dans edip eğleneceğiz! Sahne İstanbul’a hoş geldiniz..’’ . diyerek programına başladı.
Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını Sahne İstanbul’da kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuk için seslendiren Ortaç, program süresince sık sık kendisini dinlemeye gelen misafirler ile sohbet etti.

Konuklar arasında bulunan Sevim Emre’ye ‘’ Sevim abla karım bu gece sana emanet!’’ diyerek sık sık sohbet etti.

Eşi Chole ve Sevim Emre gece boyunce Serdar Ortaç şarkılarıyla oynayarak keyifli dakikalar yaşadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.