Şenol Güneş’ten Mustafa Denizli’ye gönderme

Şenol Güneş, derbi sonrası hakemlerden şikayetçi olan Mustafa Denizli’ye ”Herhalde yeni yöntem bu” diyerek gönderme yaptı.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 15. haftasında Galatasaray’ı 2 -1 mağlup eden Beşiktaş’ta Teknik Direktörü Şenol Güneş, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, “Oynadığımız oyunla hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Geride kalan 15 maça baktığınız zaman en iyi futbol oynayan takımıyız bu doğru fakat bize bazen ters tepiyor.” dedi.

KALECİLERİMİZDEN MEMNUNUZ

“Lig yarışına devam ediyoruz. Kalan iki maçı da kazanıp lider olarak ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. Kalecilerimizden memnunuz. Bizim bir kaleciye ihtiyacımız var ama 2 kalecimiz olduğu için var. Tolga Zengin bizim kalecimiz. Onda bir sorun yok. Beşiktaş camiasının ona sahip çıktığını düşünüyorum.”

G.SARAY’IN OLAĞANÜSTÜ OYUNCULARI VAR

”Bizi iyi futbol yüzünden olumsuzluğa itmek isteyen bir kısım var. Ne kadar iyi şeyler yaparsanız yapın eleştiri alırsınız. Haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Lizbon maçında da burada olduğundan daha iyi oynadık ama orada hata yaptık. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe de iyi gidiyor, biz de iyi gidiyoruz. Galatasaray’ın olağanüstü oyuncuları ve hocası var. Önümüzde zor bir Osmanlıspor maçı var. Orada da kazanmak istiyoruz.”

DENİZLİ’YE GÖNDERME YAPTI

Öte yandan Şenol Güneş, Mustafa Denizli’nin hakemi eleştirmesiyle ilgili bir soruya,”Mustafa hocanın lafının üzerine laf söylemem. Hem arkadaşım hem de iyi hoca. Onu niye söylediğini bilmiyorum. Bence hakemlik bir olay yoktu. Herhalde yeni yöntem bu.” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.