‘‘Seni Kimler Aldı’’ atv’de izleyicisiyle buluşuyor

Tercihleriyle başkalarının hayatını, başkalarının tercihleriyle de kendi hayatını yönlendirmek zorunda kalanların,
mutluluğu arayanların ve mutsuzluktan kaçanların,
hesap soranların ve yanlış hesapların hikayesi
“Seni Kimler Aldı”
30 Nisan Pazar atv’de başlıyor.

Seni Kimler Aldı dizisinin oyuncu kadrosunda Fulya Zenginer, Duygu Yetiş, Serhan Yavaş, Yiğit Kirazcı, Ülkü Duru, Yıldız Kültür, Funda İlhan, Ahmet Saraçoğlu, Rozet Hubeş, Haldun Boysan, İpek Tenolcay, Nalan Yavuz, Osman Wöber, Ayşe Tunaboylu, Evren Erler, Edip Tepeli, Sibel Ergün, Yiğit Koçak, Su Dura, Erdem Yılmaz, Meltem Ören ve Funda Giray yer alıyor.

Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün, yönetmenliğini Sadullah Şentürk’ün üstlendiği, senaryosunu Pınar Uysal ve Yazım Ekibi’nin (Tufan Bora, İbrahim Güler, Erdal Bektaş) yazdığı Seni Kimler Aldı’nın öykü sahibi ve senaryo süpervizörü ise Esin Gök.

blank

Bir Aşk Ve İntikam Hikayesi
Zehra (Fulya Zenginer), annesi Aynur’la (Ülkü Duru) birlikte, İstanbul’un sayılı zenginlerinden sayılan Çamay ailesinin yanında çalışıp, yaşamaktadır. Zehra, birlikte büyüdüğü Çamay ailesinin tek veliahtı Barış’a (Yiğit Kirazcı) aşıktır. Barış da Zehra’ya karşı duygularını fark eder. Fakat bu aşkın önünde çok sayıda engel vardır. Aynur’un evlatlık verdiği ama herkesin öldü bildiği Zehra’nın ablası Ceren (Duygu Yetiş) intikam için geri gelir ve oklarını önce kendi ailesine sonra ilgisi olan herkese yöneltir. Konak tarafında ise, bu ilişkiyi kesinlikle onaylamayan annesi Cahide (Funda İlhan), Barış’ı sadece Zehra’dan değil, amcası bildiği ama aslında babası olan Talat’tan da (Serhan Yavaş) uzak tutmak için bıçakları bilemektedir.
Aşklarını korumak isteyen Barış ve Zehra, büyük sırların içinde ve satılmış olduğunu öğrenmiş olan Ceren’in intikamının gölgesinde savrulup duracaklardır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.