Şengül Pallı’nın sunumuyla “Merhaba Bebek” Show TV’de başlıyor

Anne ve anne adaylarını ekrana kilitleyen “Merhaba Bebek”, Şengül Pallı’nın sunumuyla ile doğum hikayeleri, keyifli sohbetleri ekranları başındaki seyircilerle paylaşacak.

Türkiye’nin ilk “Doğum Fotoğrafçısı” Şengül Pallı, sıcak ve samimi sunumuyla hem stüdyoda konuklarını ağırlayacak hem de doğum çekimleri ve röportajlarla daha önce ekranlarda görmediğimiz bir an’a ve heyecana ortak olup, doğum anının büyüsünü evlerinize taşıyacak.

Anne ve anne adaylarının aklındaki tüm sorulara ünlü bir anne ve konusunda uzman bir konuk ile cevap bulunacak olan programın bu haftaki konukları Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Serkan Oral ve ünlü işletmeci ve 5 çocuk annesi Ayşe Kucuroğlu oluyor.

“Merhaba Bebek”, 8 Kasım Pazar günü saat 09.00’da ilk bölümü ile Show TV’de başlıyor!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.