Sena Şener, ‘BAK BANA’ single’ı ile müzik yolculuğuna devam ediyor

Dokuz yaşından beri gitarını elinden düşürmeyen, on beş yaşında evde yaptığı kayıtları internet üzerinden paylaşmaya başlayan, youtube kanalı Sofar İstanbul’da seslendirdiği şarkısı “Çirkin Dünya’” ile sesini geniş kitlelere duyuran, on altı yaşında sözü-müziği kendine ait, Julius Abel’la yaptığı ve klibi Viyana’da çekilen “Waiting On The Shore” ile dikkat çeken, sözleri kendisine ait, Mahmut Orhan’la ortak çalışması “Feel” şarkısı ile bir çok ülkede liste başı olan ve 100 milyon izlenmeye ulaşan Sena Şener, ‘BAK BANA’ single’ı ile müzik yolculuğuna devam ediyor.

2017 yılı içerisinde yayınlanması planlanan ilk albümünün habercisi niteliğinde olan , yalın soundu ve güçlü sözleriyle dikkat çeken “BAK BANA” nın söz ve bestesi yine Sena Şener’e ait.

Müziğini ‘Altenatif Folk’ olarak nitelendiren Sena Şener, genç yaşında elde ettiği başarılar ile yaşıtlarına özgüven ve umut aşılamaya devam ediyor.

YouTube video

Biyografi:

Dokuz yaşından beri gitar çalıp şarkı söyleyen ve on bir yaşından beri İngilizce-Türkçe şarkılar yazan Sena Şener, on beş yaşında oluşturduğu Soundcloud profili üzerinden İngilizce kayıtlarını paylaşmaya başladı.

Bu sırada sözü-müziği kendine ait olan, Julius Abel’la yaptığı ve klibi Viyana’da çekilen “Waiting On The Shore” Armada Music’den; sözleri kendisine ait ve vokal olarak yer aldığı ve birçok ülkede liste başına yerleşip, 100 milyon izlenmeye ulaşan, Mahmut Orhan’la ortak çalışması “Feel” Ultra Music’den yayınlandı.

İki sene boyunca takipçiler toplayan Sena Şener, on yedi yaşında uluslararası bir Youtube kanalı olan Sofar’ın İstanbul kolunda, ilk defa kendi şarkılarını bir topluluk önünde söylemek üzere, sahneye çıktı. Bu konserde söylediği ve on beş yaşında yazmış olduğu “Çirkin Dünya” şarkısı kanaldan yüklenilmiş ve geniş bir kitleye ulaşınca Sena Şener, konserler vermeye başladı. Bir yıldan fazla süredir bu konserlerine devam eden Sena Şener; şu anda Koç Üniversitesi İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde öğrenimine devam ediyor ve Türkçe şarkılarını topladığı ve “Pasaj Müzik” etiketiyle yayımlanacak bir albüm hazırlığında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.