“Sen Benim HerŞeyimsin”de Tolga Çevik dublör kullanmadı

Seyirciyle buluşan “Sen Benim HerŞeyimsin”de Tolga Çevik sahne performanslarında olduğu gibi yine aksiyon dolu sahneleri bizzat oynadı!

Filmin galasında kimi sahneleri yürekleri ağızlara getirdi!

Ve Tolga Çevik yayınlanan 3 Adam programında, tüm sahneleri dublör kullanmadan çektiğini söyledi!

blank

“Dublörlük müessesine saygım sonsuz. En tehlikeli sahnelerde onlar oynayıp, isimleri en arkalarda yer alıyor. Bunu değiştiremedim” diyen Tolga Çevik, tüm filmlerinde dublörsüz oynadığını söyledi!

10 kat yukardan atladığı sahnelerin kamera arkası görüntüleri ekrana gelen Çevik, en çok bu sahneler çekilirken aşağıda çocukları ve eşinin kendisini izliyor olması yüzünden gerginlik yaşadığını belirtti.

İzleyici, hiç hesapta yokken kendini baba olarak bulan Sedat (Tolga Çevik)’ın, şans eseri keşfedilerek başarılı bir dublör olmasıyla aksiyona doyacak. Yüksek katlı inşaatlardan, lüks otellerin balkonlarından atlayan Tolga Çevik’in o halleri yürekleri ağızlara getirecek.

Sen Benim HerŞeyimsin galasında güldürerek başladığı geceyi gözyaşları içinde bitirdi. Filmin hüznü seyircileri derinden etkiledi.

Sen Benim HerŞeyimsin – Kamera Arkası

YouTube video

Sen Benim HerŞeyimsin – Fragman

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.