Sen Anlat Karadeniz’in hikayesi ve müzikleri çok konuşulacak

Tanıtımlarıyla merak uyandıran Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alan Öykü Gürman, ilk teaserda söylediği türkü ile sosyal medyayı salladı.

Atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin çekimleri Trabzon’da devam ediyor. İlk teaserı ile sosyal medyayı sallayan dizinin müzikleri de hikayesi kadar çok konuşuldu. Dizinin tanıtımındaki türküyü seslendiren sevilen sanatçı Öykü Gürman, hem türkü söyledi hem de dizide Asiye karakterine hayat verdi. Dizideki rolünden çok mutlu olduğunu dile getiren yetenekli sanatçı, “Çok güzel bir ekiple Karadeniz’deyiz. Hikayemiz bir kadının uğradığışiddeti konu alıyor. Böylesine anlamlı bir hikayede rol alıyor olmak beni mutlu etti” dedi.

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkansız aşkının anlatıldığı dizininyönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Karadeniz’in eşsiz doğasında çekimlerine devam edilen dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ınyer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=3jBWJIAf9L4

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.