Selma Çilek ve Sinan Çiftci’yi mutlu gününde Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal yalnız bırakmadı

Çilek Mobilya’nın sahipleri Nilgün & Mustafa Çilek çiftinin modacı kızları Selma Çilek ve iş adamı Satvet Çiftçi ve Ceylan Toktaş’ın oğulları Sinan Çiftçi, Four Seasons Otel’de hayatlarını birleştirdi. Çiftin mutlu gününde yakın dostları ve arkadaşları onları yalnız bırakmadı. BC Atelier’in organizasyonunu üstlendiği düğün törenine, 400 seçkin davetli katıldı.

2 yıldır birlikte olan ve Nisan ayında nişanlanan çiftin düğününde gelinin nikah şahitliğini abisi Talha Çilek, damadınkini ise amcası Serdar Çiftci ve yakın arkadaşı Bahattin Ayan yaptı.

Kendi gelinliğini tasarlayıp diken moda tasarımcısı Selma Çilek gecede zerafeti ile dikkati çekti. Sinan Çiftçi’nin damatlığı ise Taji imzası taşıyordu. Çift balayı için Bali adası ardından Singapur’u tercih etti.

gazetemag.com-selma sinan

gazetemag.com-kenan imirzalioglu sinem kobal

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.