Selin Gökbakar, eşi Şahan Gökbakar’a doğum günü sürprizi yaptı

Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuklarının cinsiyetini öğrenen Selin Gökbakar, eşi Şahan Gökbakar’ın doğum gününde romantik bir hediye hazırladı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü komedyen, o sürprizin fotoğrafını paylaştı.

Eşine teşekkür eden Gökbakar, balonlar ve duygusal notlarla süslenmiş sürpriz için “Benim hanım bu sürpriz işlerinde sınır tanımaz. Ben uyurken bütün odayı balonlarla doldurmuş ve hepsinin uçlarına geçtiğimiz 1 yıl boyunca yaşadığımız her şeyin fotoğrafını iliştirmiş. Doğum günü sabahımda bu tabloya uyandım. Çok mutlu oldum. Sizlerin huzurunda bana bu güzelliği yaşatan, ailemizin dişi kuşu, güzeller güzeli değerli eşim, canım Selin Gökbakar’a çoook teşekkür ediyorum. Benimle aynı gün doğmuş herkesin doğum günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

sahan-hediye

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.