Selena Gomez’den çarpıcı açıklamalar

Selena Gomez, 90 günlük rehabilitasyon sürecini, Instagram’da en fazla takipçiye sahip olmanın ona hissettiklerini ve daha özel hayatına dair daha birçok detayı anlattı.

113 milyon takipçisiyle Instagram Kraliçesi ünvanına sahip dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez, Vogue dergisine poz verdi ve özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

24 yaşındaki yıldızın fotoğraflarını Mert Alaş ve Marcus Piggott çekti. Gomez, çekimlerde Michael Kors, Balenciaga ve Coach markalarını tercih etti.

Ünlü yıldız verdiği röportajda 90 gün boyunca depresyon ve anksiyete sebebiyle rehabilitasyon merkezinde yatmasını, sosyal medyada en fazla takipçiye sahip olmasının nedenlerini ve özel hayatına dair çarpıcı detayları açıkladı.

Geçmişte ilişkilerini çok göz önünde yaşadığı için insanların kendisini unutmasını bekleyemeyeceğini söyleyen Gomez, şimdi daha temkinli ve bu yüzden yeni sevgilisi The Weeknd hakkında konuşmaktan kaçındı.

Ayrıca telefonundan Instagram’ı sildiğini ve şuan aktif hesabını asistanının kullandığını itiraf etti. Bunun en büyük nedeninin de ilk zamanlar bu programa bağımlı olması ve uyandığı andan yatana kadar burada zaman geçirmesi… Bu nedenlerin yanı sıra Instagram’In karşısına görmek istemediği şeyleri çıkarması da bir başka neden…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.