Selena Gomez, Justin Bieber ve Rihanna American Music Awards için kapışacak

2016 AMA’da ‘yılın şarkıcısı’ adaylıklarının son beş finalisti belli oldu.

Drake’in rekor adaylıkla damga vurduğu American Music Awards (AMA) için ‘yılın şarkıcısı’ ödülünün son beş finalisti belli oldu.

Daha önce Adele, Beyoncé, Justin Bieber, Drake, Selena Gomez, Ariana Grande, Rihanna, Twenty One Pilots, Carrie Underwood ve The Weeknd olarak açıklanan 10 ismin arasında fan oylarıyla yapılan elemede son beş isim kaldı.

20 Kasım’da gerçekleştirilecek törende ‘yılın şarkıcısı’ ödülü için yarışacak beş isim Selena Gomez, Justin Bieber, Rihanna, Ariana Grande ve Carrie Underwood olarak belirlendi.

Ödül gecesinde Nicki Minaj ile düet yaptıkları performansı da sergileyecek olan Ariana Grande dışında, gecede ayrıca The Weeknd, Shawn Mendes John Legend, Lady Gaga, Bruno Mars, Fifth Harmony, Green Day, Twenty One Pilots, Sting gibi isimler de sahne alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.