Selda Bağcan ve Mabel Matiz’den sürpriz düet

1960’lı yıllarda 45’likleriyle başladığı kariyerine 70’ler, 80’ler, 90’lar ve günümüzde dahil olmak üzere onlarca yıl boyunca sayısız hit şarkı ve albüm sığdırmayı başaran büyük üstad, müzisyen Selda Bağcan ve günümüzün yenilikçi, üretken ve öncü müzisyeni Mabel Matiz, ilk kez bir araya gelerek düet yaptılar.

”Yuh Yuh” Dediler !

Türkiye’nin en önemli halk müziği sanatçılarından Aşık Mahzuni Şerif’in anısına oluşturulan “ Mahzuni’ye Saygı” albümünde Selda Bağcan ve Mabel Matiz ünlü halk ozanının yıllardır eskimeyen “Yuh Yuh” şarkısını birlikte seslendirdiler.

Yılın sürpriz işbirliği!

30 şarkının yer aldığı bu saygı albümünde, Selda Bağcan ve Mabel Matiz’in bu sürpriz işbirliği, yeni yılın en çok konuşulacak projelerinden biri olmaya aday…

Aranjörlüğünü Cem Yıldız’ın üstlendiği şarkı ” saykodelik tınılı, folk elektronik” düzenlemesiyle, 2018 yılında Türk pop müzik dünyasının ne kadar hareketli ve bereketli geçeceğinin adeta bir sinyali niteliğinde.

Selda Bağcan ve Mabel Matiz’in dinleyicilerine yeni yıl hediyesi niteliğindeki bu yepyeni düet çalışması Arda Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.