Selami Şahin’den dev proje

Geçtiğïmiz akşam Kıbrıs Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa‘da sahne alan sevilen sanatçı SELAMİ ŞAHİN birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı izleyenlerini mest etti .

50.ci sanat yılı onuruna 2016‘nın son aylarına doğru çıkaracağı karma bir albümün müjdesini‘de sevenleri ile paylaştı. 350 den fazla bestem var bunların 200 tanesi hit oldu maksat beste yapmak değil bunların hit olabilmesi dedi .

30 şarkıdan oluşan albümün şarkıları ünlü isimlerin seslendireceği bir proje olduğunu söyledi. Bunun için görüşmelerin sürdüğünü ve projede yer almaları için Ebru Gündeş, Kenan Doğulu , Sibel Can ve Tarkan gibi ünlü isimlere teklif sunulacağını söyledi. Evlilik arifesinde olan Tarkan içinde mutluluklar diledi .

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.