Selami Şahin, sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu

Hastaneye kaldırılmasıyla tüm sevenlerini korkutan usta sanatçı Selami Şahin, sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Şahin’in işte o açıklaması;

selami

SELAMİ ŞAHİN KİMDİR?

15 Ağustos 1948 senesinde dünyaya gelen Selami Şahin Yayladağı, Hataylıdır. Türk müzisyen, besteci, söz yazarı ve yapımcı ilk albümünü 1966 yılında çıkardı. Son olarak 2011 yılında Mahzen albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Selami Şahin 43. Altın Kelebek Ödülleri’nde Müzikte 50 Yıl Özel Ödülünü kazandı.

Selami şahin; bugüne kadar 24 adet 45’lik plak, 7 adet 33’lük plak (LP), 13 adet ise Kaset & CD albüm yaptı. 300’ün üzerinde bestesi olan Şahin’in yaklaşık 150 eseri hit oldu. Bu önemli şarkılardan bazıları; “Alışmak Sevmekten Zor, Ben Bir Tek Kadın Sevdim, Ben Sevdalı Sen Belalı, Boş Vere Boş Vere, Bulamazsın, Dostlarım (İçkim & Sigaram), Eskimeyen Dost, Gitme Sana Muhtacım, Gözler Kalbin Aynasıdır, Hesabım Var, Islak Mendil, Kadere Şikayetim Var, Namert Olayım, Ne Duamsın Ne Bedduam, Özledim, Sen Mevsimler Gibisin, Seni Sevmediğim Yalan, Senin Olmaya Geldim, Seninle Başım Dertte, Sensiz Olmuyor, Tanımam Senden Başka, Tanrım, Tapılacak Kadınsın, Ya Seninle Ya Sensiz”dir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.