Selami Şahin 50. sanat yılını Zorlu’da kutluyor

Selami Şahin 50. Sanat Yılı Konseri, 17 Aralık’tai Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro’da.

Selami Şahin, 50. sanat yılını kutladığı “Altın Yılı” şerefine ‘2016’nın Son Büyük Konser’ini Zorlu Performans Sanatları Merkezi Ana Tiyatro’da gerçekleştiriyor.

50 yıllık sanat hayatında yaptığı 350’ye yakın beste, plak ve albümleriyle herkesin hayatına dokunup, iz bırakan Selami Şahin, “Altın Yılı” şerefine son konserini 17 Aralık Cumartesi akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştiriyor.

Bu yıl içerisinde “Altın Yılı” şerefine verdiği diğer konserlerinde olduğu gibi, Lider Entertainment’ın üstlendiği konserde Selami Şahin’e Semih Erdoğan şefliğindeki 30 kişilik dev orkestra eşlik edecek olup; diğer konserlerinden farklılık yaratacak birçok özel sürpriz şov ve konuk yer alacaktır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.