Şehit ailelerinden Nur Yerlitaş’a suç duyurusu

Türkiye Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği, modacı Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Türkiye Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği üyeleri, modacı Nur Yerlitaş hakkında sosyal medyadaki açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Adliye önünde basın açıklaması yapan dernek başkanı Mehmet Güner, ” Kendisini kınıyoruz. Lanetliyoruz. Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” diye konuştu.

Savcılığa sunulan dilekçede, modacı Nur Yerlitaş’ın, “Hakaret”, “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama”, “Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama” maddelerinden cezalandırılması talep edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.