Seda Sayan’dan RTÜK’e Ece Erken tepkisi

Ece Erken’in tesettür denemesinin ardından Seda Sayan, daha önce canlı yayında tesettüre girdiği için kendisine ceza kesen RTÜK’e seslendi.

Seda Sayan, Ece Erken’in dün canlı yayında tesettüre girme ve türban bağlama örnekleri göstermesinin ardından RTÜK’e sert tepki gösterdi ve Ece Erken’i RTÜK’e şikayet etti.

SEDA SAYAN CEZA ALMIŞTI

Seda Sayan’ın bu çıkışı aslında Ece Erken’e değil, RTÜK’e. Çünkü, Seda Sayan 2006 yılında canlı yayında denemek amaçlı tesettüre girmiş ve RTÜK’ten ceza almıştı.

RTÜK’E SESLENDİ

Dün de TRT 1 ekranlarında yayınlanan programında Ece Erken de aynısını yapıp tesettüre girince Seda Sayan Instagram hesabından aldığı bu cezayı hatırlattı.

seda ece

İşte Seda Sayan’ın Instagram’da yazdıkları…

“10 YILDA NE DEĞİŞTİ? 10 YIL ÖNCE BEN CANLI YAYINDA TESETTÜRE GİRDİĞİMDE ORTALIK AYAĞA KALKTI VE RTÜK CEZA KESTİ!!ŞİMDİ TAKİP EDİYORUM ACABA TEK DERDİNİZ VE TAKİP ETTİĞİNİZ BENMİYİM!!RTÜK’E SORUYORUM ACABA BANA KESTİĞİN CEZAYI TRT’YE VE ECE ERKEN’E KESEBİLECEKMİSİN?TAKİP EDİYORUM HEP BERABER GÖRECEĞİZ!!”

2007 Yılında Seda Sayan ve Gülben Ergen kameralar önünde türban açıklaması yaparken…

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.