Seda Sayan, Yeşim Salkım hakkında tedbir kararı aldırdı

Seda Sayan, aleyhinde konuşmaması için Yeşim Salkım hakkında tedbir kararı aldırdı. Gülben Ergen’in Seda Sayan’ın o paylaşımını beğenmesi dikkatlerden kaçmadı!

Seda Sayan’ın Pazartesi günü programına Gülben Ergen’i konuk etmesinin ardından Seda Sayan’a instagram üzerinden sert mesajlar yayınlayan Yeşim Salkım’a mahkeme 2 ay uzaklaştırma kararı verdi.

Yeşim Salkım, yıllar önce eski eşi Hakan Uzan’la boşanmasının sebebi olarak Gülben Ergen’i sorumlu tutuyor ve bu yaşanan olayların ardından Yeşim Salkım ile Gülben Ergen uzun yıllardır kavgalıydı. Gülben Ergen, Seda Sayan’ın programına katılınca Yeşim Salkım, Seda Sayan’la da kavgalı olmuş oldu. Yayının ardından Yeşim Salkım, instagram hesabından Seda Sayan’a “Gönderirim seni de geldiğin yere!” dedi. Bu videonun ardından da Seda Sayan, avukatı aracılığıyla mahkemden Yeşim Salkım’a 2 ay uzaklaştırma kararı aldırttı.

Yeşim Salkım, mahkeme kararının ardından akşam saatlerinde bir video daha paylaşarak Seda Sayan’ın mahkeme kararı belgesini sosyal medya hesabından paylaşırken kendisinin ev adresini, tc kimlik numarasını ifşa ettiğini iddia edip sinirlerine hakim olamadı!

İŞTE O VİDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=ol-lA8I33qI

Bu gelişmeler yaşanırken Seda Sayan’ın sosyal medya hesabında paylaştığı belgeyi, bu kavganın başlamasına sebep olan şarkıcı Gülben Ergen’in beğenmesi de dikkatlerden kaçmadı

İŞTE MAHKEME’NİN YEŞİM SALKIM İÇİN 2 AY UZAKLAŞTIRMA KARARI VERDİĞİ BELGE:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.