Seda Sayan ile Zuhal Topal arasında başlayan kavgaya Esra Erol da dahil oldu

Birbirlerine ağır ithamlarda bulunan 3 ismin kavgası alevlendikçe pislikler ortaya saçılmaya başladı.

Büyüyerek süren izdivaççılar kavgası Esra Erol’un eski yapımcıları ile yolunu ayırıp FOX TV kanalından ATV’ye geçmesiyle başlamış.

PİSLİKLER ORTAYA SAÇILDI

Yeni su yüzüne çıkan kavganın perde arkasından ‘karakola çektirmeler, evlere haciz göndermeler, adam tutup yayın sabote etmeler, silah tehdidi ile video kaydı almalar’ gibi pislikler dökülüyor. Son skandal ise locadaki hamile gelin adayı iddiası oldu.

Peki nedir bu Zuhal Topal – Seda Sayan – Esra Erol kavgası, neler oluyor birbirleri hakkındaki iddiaları neler? Kaçıranlar için ‘mayfa dizisine dönen’ gelişmeleri topluca aktaralım dedik.

ESRA EROL ‘UN ZUHAL TOPAL VE KOCASI HAKKINDAKİ İDDİALARI

Esra Erol’un FOX TV kanalında eski yapımcıları Zeynep ve Onur Peker şimdi Zuhal Topal’ın yapımcıları. Esra Erol hem Zuhal Topal ve eşi hem de eski yapımcıları için”Öyle bir şey söyleyeceğim ki o iki karı koca Türkiye’de duramayacak. Türkiye’de yer yerinden oynayacak” diyor.

Esra Erol ‘yer yerinden oynayacak’ dediği olayı henüz açıklamadı. Şimdilik Zuhal Topal ve kocası ile eski yapımcıları hakkındaki iddiaları şunlar;

-Doğuma gittiğim gün evime haciz yolladılar.
-Ben hastanedeyken locamı boşalttılar (gelin damat adaylarını transfer etmişler)
-Eve kucağımla oğlumla döndüğüm gün haciz memurları yolladılar.
-Beni karakollara ifadeye çağırttılar.

SEDA SAYAN PARA VERİP ADAM MI TUTTU?

Özü Zuhal Topal ve Esra Erol kavgası olan olayda Seda Sayan da yer alıyor. Zuhal Topal ve ekibinin iddiasına göre Seda Sayan parayla adam tutup canlı yayınlarında olay çıkardı. Şehitlerin olduğu gün Zuhal Topal’ı eleştiren damat adayı Zekeriye Atak, yayını protesto edip terketmişti.

SEDA VE ESRA İTTİFAKI

İşte o damat adayı Zekeriya Atak, Youtube yüklenen videosunda canlı yayındaki şehit protestosunu Seda Sayan ile sevgilisi Erkan Çelik’in planladığını iddia etti. Bu kayıt ile birlikte de Seda Sayan ve Zuhal Topal savaşı alenen başladı. Esra Erol ile de ittifak kuran Seda Sayan tüm gücüyle Zuhal Topal ve yapımcılarına ateş açıyor. Fatih Portakal’lı son iddiası ise ‘mafya’ filmlerinin konusunu aratmayacak nitelikte oldu.

“MASADA BİR DE SİLAH DURUYORMUŞ”

Seda Sayan olayı şöyle aktardı: “Çocuk (Zekeriya Atak) bana komplo kurdular dedi. Erkan Çelik’ten para aldığını söylediği bir video çekmişler. Adamın iddiasına göre; odada Fatih Portakal, Zuhal Topal ve Zuhal’in eşi varmış. Masada bir de silah duruyormuş. Çocuğa, silah zoruyla bunları söyletmişler. Fatih Portakal da “Senin yüzünden haber okuyamıyorum” demiş.”

ZUHAL TOPAL ALT YAZIYLA DALGA GEÇTİ

Seda Sayan ve Esra Erol kavgasında tüm yolların çıktığı isim olan Zuhal Topal’ın ‘bu olay’ iddialara vereceği yanıt bekleniyordu. Zuhal Topal ve kocası ile yapımcısı olan karı koca çift kamuouyuna kendilerini izah etmek yerine ‘alt yazı’ ile dalga geçtiler. FOX kanalındaki izdivaç programında ana haber saatine kadar geçilen alt yazıda şöyle deniliyordu: “Olay… Olay… Olay… Zuhal Topal’dan günlerdir beklenen çok önemli açıklama… Şimdi!…”

Bu kavgada imajının ne kadar ‘pislenmiş’ olduğunun farkında olmayan sunucu, yüzüne yerleştirdiği alaycı ifade ile bambaşka bir konudan söz etti. Esra Erol ve Seda Sayan ile ‘dalga’ geçtiğini düşünen sunucu kamuoyuyla da kafa buldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.