Seda Sayan: Bu surat bir kere gerilir

Her zaman genç görünmesinin sırrının vitamin iğneleri ve botoks olduğunu ifade etti.

Uzun bir süredir Erkan Çelik’le birlikte olan ve son zamanlarda evlendirme programı sunucularından Zuhal Topal’la girdiği polemiklerle gündemde olan Seda Sayan verdiği bir röportajda ilginç bir benzetme yaptı.

“ANANIN DON LASTİĞİ Mİ?”

Magazin dünyasının merak edilen isimlerinden Seda Sayan, dobra kimliğiyle tanınan bir isim, özellikle son zamanlarda girdiği polemiklerle gündeme gelen Seda Sayan, Sabah gazetesine verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. Kendisiyle ilgili olarak yapılan estetik eleştirilerine ve ‘Sürekli gerdiriyor’ ifadelerine yanıt veren Sayan, “Bu surat bir kere gerilir. Ananın don lastiği mi neyi geriyorsun?” diyen Sayan her zaman genç görünmesinin sırrının vitamin iğneleri ve botoks olduğunu ifade etti.

“BAZI MÜDAHALELER VAR”

Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Seda Sayan, bazı müdahaleler yaptırdığını şu sözlerle ifade etti: “Tabii ki birtakım müdahalelerde bulunuyorum. Doktorum var, vitamin iğnelerimi yaptırıyorum. Yüzümün, ifademin şekli bozulmadan botoksumu da yaptırıyorum çünkü her gün ekrandayım. Ama bu surat bir kere, iki kere gerilir. Çok yaptıranları görünce kızıyorum; bu ananın don lastiği mi, neyi geriyorsun, fazlası tabiata aykırı. Makyajsız geziyorum. Asla yüzümü temizlemeden yatmam. Çok pahalı kremler mi? Asla işim olmaz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.