Seçkin Piriler Kaan Tangöze boşanıyor

Kocası Kaan Tangöze’nin kendisini Kıvılcım Ural’la aldatmasını affedemeyen Seçkin Piriler, boşanma davası açıyor. Çiftin evlerini ayırdığı öğrenildi.

Duman’ın solisti Kaan Tangöze’nin Kıvılcım Ural’a öpüşürken çekilen fotoğrafları 6 yıllık evliliğini sarstı. İhanetin ortaya çıkmasından sonra “Boşanmayacağım, evliliğimizi kurtarmaya çalışıyoruz” diyen Piriler, aldatılmayı kabullenemedi. 2 hafta önce boşanma ve mal paylaşımı konularında anlaşan çift evleri ayırdı.

Seçkin Piriler yılbaşı öncesi küçük oğlu ve annesiyle tatile giderken havalimanında görüntülenmiş, eşi Tangöze ise büyük oğlu ile İstanbul’da kalmıştı. 47 kiloya düşen ve psikolojik tedavi gören Piriler’in İstanbul dışında ev aradığı konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.