Şebnem Nur “Fenomen”

“Hayat Nakışı” ve “Fenomen” adlı, söz ve besteleri kendisine ait olan şarkılarıyla müzik dünyasına merhaba diyen Şebnem Nur, fakültedeki bitirme tezini müzik terapisi üzerine yazmış olmasının, psikolojik müzik yapmakta olmasına etken olduğunu söyledi.

”Günümüzde insanlar zaman yetersizliğinden muzdaripler. Kısıtlı zamanlarında ise çoğunlukla es geçtikleri konuların başında mevcut ruhsal rahatsızlıklarına herhangi bir çözüm aramama geliyor. Ben de bu sebepten dolayı insanlara, müziğin yalnızca hoşça vakit geçirmeye yarayan bir araç olmadığını, aynı zamanda ruhsal rahatsızlıkların tedavisinde yardımcı bir yönünün de olduğunu göstermek istedim. Hayat Nakışı ve Fenomen adlı şarkılarımı dinleyiciler stresten uzaklaşmak ve ruhsal rahatsızlıklarının tedavilerine yardımcı olması amacıyla rahatlıkla dinleyebilirler”.

Şebnem Nur, şu günlerde İskender Paydaş’ın aranjesini yaptığı “Fenomen” adlı şarkısının pozitif klibi ile müzik kanallarındaki yerini aldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.