Şebnem Ferah’tan etkileyici sahne performansı

Türk Rock Müziği’nin güçlü kadın vokali Şebnem Ferah, dün gece Açıkhava’da fırtına estirdi!

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıkan Ferah, sahne performansıyla dinmeyen yağmur eşliğinde binlerce dinleyiciyi büyüledi!

Ferah’ın hemen her şarkısında, sahnede ayrı bir görsel şov yaşandı. Hiç ara vermeden 3 saat sahnede kalan Şebnem Ferah’a seyircisi de adeta bir koro gibi eşlik etti. Şebnem Ferah her şarkısına alkışlar ve ıslıklarla başladı, yine alkışlar ve ıslıklarla bitirdi.

blank

Etkileyici sahne performansına ‘Ya Hep Ya Hiç’, “Kalbim Mezar” ve “Birileri Var” ile başlayan Şebnem Ferah, dillerden düşmeyen şarkılarının bulunduğu özel repertuarıyla Açıkhava’daki müzikseverleri yine kendisine hayran bıraktı.

“CAN KIRIKLARI” RAP OLDU!

Şebnem Ferah, konserinde Kenan Doğulu’nun prodüktörlüğünü üstlendiği Tahribad-ı İsyan grubunu, albümlerinde yer alan Şebnem Ferah şarkısı “Can Kırıkları”nı söylemek üzere sahneye davet etti. “Çok değerli çocuklar, çok yetenekliler” dediği üç genç ile birlikte yıllardır dillere dolanan şarkısı “Can Kırıkları”nı rap altyapılı olarak seslendirdi. Şarkının bu yeni ve sıradışı hali de dinleyenlerce çok sevildi ve alkış yağmuruna tutuldu.

AÇIKHAVA’YA ÖZEL AKUSTİK PERFORMANS

Şebnem Ferah seslendirdiği ‘Değirmenler’ ve ‘Masum Değiliz’ şarkısı dahil yedi şarkıyı Açıkhava’ya özel akustik olarak seslendirdi! Semplice yaylı quartet’tın eşlik ettiği bu unutulmayacak performans için sahneye özel bir de dekor hazırlandı. Sahne üstünden indirilen avizeler, sahneye getirilen koltuk ve halılar Açıkhava’da adeta sıcak bir ev atmosferi yarattı!

3 saat sahnede kalan Ferah, Açıkhava’daki müzikseverlerle özel, gitaristi Metin Türkcan’ın albümünde de yer alan ‘Dilek Taşı’nı seslendirdi.

Şebnem Ferah’a Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen(klavyeler), Metin Türkcan(gitarlar), Buket Doran(bas gitar), Aykan İlkan(davul), Ceren Tügen(vokal) ve Serdar Barçın (flüt)eşlik etti!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.