Şebnem Ferah klasiği

Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah, hayranlarının sabırsızlıkla beklediği klasik haline gelen Bostancı Gösteri Merkezi konserini 13 Şubat Cumartesi günü gerçekleştiriyor.

“Kadın” (1996) albümünden “Od” (2013) albümüne uzanan geniş ve özel repertuarıyla, unutulmaz konserlerden birine daha imza atmaya hazırlanan Şebnem Ferah, sevenlerine etkileyici performansının yanı sıra, özel sahne tasarımı ile de görsel bir şölen yaşatacak.

Şebnem Ferah’a Bostancı Gösteri Merkezi konserinde, yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen (klavyeler), Buket Doran (bas gitar), Metin Türkcan (gitarlar), Aykan İlkan (davul) ve Ceren Tügen (vokal) eşlik edecek.

Şebnem Ferah
13 Şubat 2016, 21:00
Bostancı Gösteri Merkezi, İstanbul

sebnem1

sebnem2

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.