Scarlett Johansson: Kızımı aktivist gibi yetiştireceğim’

Danimarka asıllı Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson kızı Rose’u aktivist olması için cesaretlendireceğini söyledi.

Scarlett Johansson, Cosmopolitan dergisinin temmuz sayısına poz verdi. Bu sıralar yeni filmi Rought Night’ın çekimlerine devam eden oyuncu, politik görüşlerinden kadın-erkek ilişkilerine samimi açıklamalar yaptı.

“Farkındalık yaratabilir”

Ünlülerin hayranlarını kaybekme korkusuyla düşüncülerini dile getirmekten çekindiğini belirten 32 yaşındaki oyuncu, “Söyleyebileceğiniz şey, büyük farkındayık yaratabilir. Büyüdüğüm yerde insanlar aktivist olmaları için cesaretlendirilir. Ben de kızımı bu yönde destekleyeceğim” dedi.

İki altın küre adaylığı olan Scarlett Johansson, Ryan Reynolds’tan boşandıktan sonra Fransız gazeteci Romain Dauriac ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. 2014’te ünlü çiftin kızları Rose dünyaya geldi.

blank

Scarlett Johansson’ın ilk eşi Ryan Reynolds ise 2012’de oyuncu Blake Lively ile evlendi. Ünlü çiftin iki yıl sonra ilk kızı James, bu yılın başında ise ikinci bebekleri dünyaya geldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.