Şarkıcı İrem Derici’den duygusal paylaşım

Şarkıcı İrem Derici, annesinin kucağındayken çekilmiş bir fotoğrafı son derece duygusal satırlarla paylaştı.

Sadece çıkardığı albümler ve başarılı sahne şovlarıyla değil, aynı zamanda Lider Şahin’le yaşadığı aşkla da magazin gündeminden inmeyen İrem Derici, sosyal medya hesabından annesiyle birlikte çekilmiş yıllar öncesine ait bir kareyi paylaştı.

Derici bu karenin altına yazdığı duygusal satırlarla takipçilerini duygulandırdı.

“Annem beni ağlattı bu gece. Eski fotoğraflara zaafımı bilirsiniz belki. Bir ton geçmişten fotoğrafla yüzleştim bu gece ama bu çok koydu. Ana baba kıymeti bilmek lazım, benim canım annem her gün sabah akşam 30 yaşına gelen kızını 3 yaşında gibi görüyor. “Bak aklım sende ha, üşütme, sağlığına dikkat et, seni çok seviyorum, sen benim ilk göz ağrımsın, sana canım feda..” İyi ki senin kızınım ben, benim hükümet gibi anam! İyi geceler herkese. Uyuyorlarsa da gidin bir öpün ananızı babanızı, üstleri açılmıştır belki, örtün..”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.