Sanata, sanatçıya ve sosyal hayata dair her şey Bloomberg HT Life’da ekranlara geliyor

Ahmet Kural-Murat Cemcir’in ikilisinin rol aldığı ‘Çalgı Çengi İkimiz’in galasından görüntülerle başlayacak program, genç sanatçı Cansu Sakız’ın, kuzeni Demet Evgar’ın da katıldığı, çiniyi ve resmi harmanlandığı ilk kişisel sergisinin Cihangir’deki açılışından kameralara yansıyanlarla devam ediyor.

Saruhan’ın kulis bölümünde Cansel Elçin, Deniz Uğur, Kerem Alışık gibi sevilen isimlerin rol aldığı ‘Frankenstein’da keyifli bir sohbete imza atacağı programda, haftanın filmlerinin yer aldığı “Vizyondakiler” ve öne çıkan etkinliklerin derlendiği “Ajanda” turu da ekrana geliyor.

Ece Saruhan’ın sunumuyla Bloomberg HT Life 7 OCAK CUMARTESİ saat 21.15’te Bloomberg HT’de! Bloomberg HT izleyenler kazanır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.