Sanat ve sporun altın karması TOÇEV için buluşuyor

Çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri güç birliği yapıyor. Türkiye’nin yıldızları çocuklar için aynı sahneyi paylaşıyor!

1994 senesinde, 5 çocuğun eğitim hayatını destekleyerek yola çıkan ve 21 senede, 5 milyondan fazla çocuğun hayatına dokunmuş olmanın gururunu yaşayan TOÇEV, daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için bir ilke daha imza atıyor.

9 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan, “YILDIZLARIN ŞARKILARI ÇOCUKLARIN YARINLARI” konserinde, Türk sporunun dev isimleri ile sanat dünyasının güçlü sesleri unutulmaz şarkıları seslendirmek için şimdiden Metin Özülkü stüdyosunda çalışmaya başladı!

MİLLİ SPORCULAR İLK KEZ ÇOCUKLAR İÇİN SAHNE ALACAK

Usta müzik adamı Metin Özülkü’nün müzik direktörlüğü, Yıldız futbolcu Mehmet Topal ve Serkan Balcı’nın öncülüğünde, 9 Şubat 2016 tarihinde TİM Maslak Show Center’da gerçekleştirilecek özel gecenin sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapacak. O gece sahneye Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Funda Arar, Feridun Düzağaç, Fatih Erkoç, İpek Açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nükhet Duru, Nilüfer, Selami Şahin, Ümit Besen, İpek Açar, Volkan Konak ve Zara çıkarken, dev sanatçılara; Burak Yılmaz (Futbolcu), Çağla Büyükakçay (Tenisçi), Emre Belözoğlu, Eda Erdem Dündar (Milli Voleybolcu), Gökhan Saki (Boksör), Gökhan Töre (Futbolcu), Hidayet Türkoğlu (Türkiye Basketbol Fedarasyonu CEO’su), Kerem Tunçeri (Milli Basketbolcu), Kenan Sofuoğlu (Milli Motosikletçi), Mehmet Topal (Futbolcu), Neslihan Demir (Milli Voleybolcu), Nuri Şahin (Futbolcu), Olcan Adın (Futbolcu), Semih Saygıner (Dünya Bilardo Şampiyonu), Serkan Balcı (Futbolcu), Semih Kaya (Futbolcu) ve Volkan Demirel (Futbolcu) gibi sporcularımız eşlik edecek.

GECEDEN ELDE EDİLECEK GELİRLE TOÇEV “ÖĞRENİM MERKEZİ” YAPILACAK…
Konserden elde edilecek gelir, TOÇEV’in çalışmalarını sürdürdüğü ‘Öğrenim Merkezi’nin yapımına katkı sağlayacak. Merkezde; çocuklar için gerçekleştirilen tüm çalışmalar tek çatı altında toplanacak. Bu sayede merkezde yer alacak tiyatro sahnesinde hem TOÇEV Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu hem de konuk çocuk tiyatroları oyunlarını tüm çocuklara sahneleyebilecek. Etüt odalarında çocuklar atölye çalışmaları yaparken, bir yandan da gönüllülerin desteği ile ders çalışma programları uygulanabilecek. Çocukların gelişimine yönelik her türlü detayın düşünüldüğü merkezde; çocuklar kurulan kütüphane ile Türk ve dünya edebiyatının en güzel eserlerine ulaşabilecekler. Çocuklara ve ailelerine uzman psikologlarla terapi imkanı sağlanacak. Müzik atölyesinde ise genel müzik eğitiminin yanı sıra ilgi duydukları enstrümanlar ile çalışabilecekler.

Organizasyona bağışları ile destek veren; Adem Büyük, Nuri Şahin, Olcan Adın, Mustafa Küçük ve
Dr. Nevzat Bodur’un yanı sıra projeye sponsorluk yaparak destek verenler ise; Akyürek Technology, Dekorazon – Zeynep Ilıcalı, Drape By Gökçe Sürmeli, Develi Restaurant – Nuri Develi, Nilüfer Ambalaj ve Serttaş Bakliyat oldu.

Dev organizasyonun biletleri BİLETİX’te…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.