Sanat dünyasının ünlü isimleri yeni yılı coşkuyla karşıladı

Yılbaşı akşamına çalışarak giren ünlü isimlerin çoğunluğu Kıbrıs’ta 2016’ya ‘Merhaba’ derken, kimileri ise İstanbul gece hayatının nabzını tuttu.

Şipşak ayakkabı değişimi

Wyndham Grand Otel’de sahne alan Demet Akalın, ayakkabısının azizliğine uğradı. Seda Sayan’ın 1 numara küçük ayakkabılarını giyen sanatçı, ilerleyen saatlerde yürümekte ve dans etmekte zorluk çekince değiştirmek zorunda kaldı. Babet giyen popçu, hayranlarından özür dileyerek şarkılarına kaldığı yerden devam etti.

‘Emel’i saf bir yıl!

Emel Sayın, Afyon May Thermal Otel’de 2 bin kişiyi coşturdu. Saatler gece 24’ü gösterdiğinde sanatçı, ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısını seslendirdi. Sahne kıyafetini beyaz renkten yana kullanan sanatçı, yeni yılın beyaz renk gibi tertemiz, saf ve güzel olmasını diledi.

Kırmızının 3 tonu

Sıla, Kıbrıs Malpas Otel’de sevenleriyle buluştu. Sesi kadar düzgün fiziğiyle de dikkat çeken sanatçı, Cengiz Abazoğlu imzalı 3 farklı kırmızı kıyafet giydi.

Megastar kutlama

Kıbrıs Elexus Hotel’de konser veren Tarkan, kendisini izlemeye gelenlere müzik ziyafeti sundu. Hatice Gökçe imzalı yeni yılın simgesi haline gelen kırmızı ceket giyen sanatçı, konukları hareketli şarkılarıyla hop oturtup hop kaldırdı. Sanatçının aynı zamanda yılın ilk aylarında Almanya’da yaşayan, adının Dilek Pınar olduğu öğrenilen sevgilisiyle evleneceği iddia edildi.

Bebek provası

Bengü, Harbiye Hilton Otel’de şarkılarıyla izleyenleri coşturdu. Transparan kıyafetiyle sahneye çıkan sanatçı, çocuk özlemini kucağına verilen bebekle giderdi. Sahne öncesi kameraların karşısına geçen popçu, “Yeni yıla aşksız giriyorum. Ama böyle de çok mutluyum. Önce sağlık ve iş önemli” dedi.

Minik hayran

Yılbaşı gecesi Kıbrıs Kaya Artemis’te sahne alan Ebru Gündeş, 2 bin kişiye müzik ziyafeti çekti. Sahne kenarına getirilen Noel Baba kıyafetli bebeği kucağına alan Gündeş minik hayranıyla birlikte şarkısını seslendirdi.

Siyahların kadını

Sibel Can, 2016’ya Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Oteli’nde girdi. Göğüs ve sırt dekolteli siyah elbise giyen sanatçı hem göze hem de kulağa hitap etti.
Çocuklarından ayrı sahnede yeni yılı karşılayan solist, “2016’ya herkes için güzel olsun. Sağlıkla huzurla girelim mutlu olalım” temennisinde bulundu.

3G’li konser

Hande Yener, Etiler Akmerkez önünde konser verdi. Geceye çok özel hazırlanan sanatçı, yepyeni şarkılarıyla vatandaşları coşturdu. Hande Yener, David Vendetta ile özel hazırladıkları şarkısını ilk kez birlikte seslendirdi. Sanatçı ayrıca Kıbrıs’ta sahne alan Serdar Ortaç ile 3G yoluyla canlı bağlantı yaptı ve ikili ‘İki Deli’ şarkısını seslendirdi.

Düğün var diyemem!

Gülşen, yılbaşında Ataköy Wow Otel’de sahne aldı. Hakan Yıldırım imzası elbisesiyle göz dolduran sanatçı, Ozan Çolakoğlu ile yazın evleneceği yönündeki haberlere “Ozan Bey’den evlenme teklifi geldi gelmesine ama şu an düğün var diyemem. Teklif her zaman geçerli ama” sözleriyle karşılık verdi.

Nostalji rüzgârı

Şevval Sam, Günay Restoran’da nostalji rüzgârı estirdi. Repertuvarında Yeşilçam müziklerine yer vererek geçmişte bir yolculuğa çıkaran sanatçı, Orhan Gencebay’dan izin aldığı ‘Bir Teselli Ver’ parçasını seslendirdi.

Tektaşlı teklif

Banu Zorlu, Taksim Martı Otel’de sahne aldı. Sanatçı kuliste büyük bir süprizle karşılaştı. Abu Dabili olduğu öğrenilen işadamı, sevgilisi şarkıcının sahneye hazırlandığı kulise 500 kırmızı gül gönderdi. Ardından da pırlanta yüzükle evlilik teklifinde bulundu. Gözyaşlarına boğulduğu öğrenilen sanatçı, sahneye sevgilisinin taktığı tektaş yüzükle çıktı.

2 saatlik eğlence

Gülben Ergen, yeni yıla Kıbrıs Merit Park Otel’de girdi. Raisa Vanessa imzalı kıyafetiyle sahnede iki saate yakın kalan sanatçı “İşte geldi 2016, geleceği varsa göreceği de var” şeklinde konuştu.

Çocuklar ölmesin

Funda Arar, Merit Crystal Cove Hotel’deki konserine beyazlar içinde çıktı. Özgür Mansur imzalı kıyafet giyen sanatçı, “İnsanlar mutlu olsun, çocuklar ölmesin” mesajını verdi. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.