Sanat dünyası tek yürek oldu

Afrin’de Zeytin Dalı harekatını yürüten kahraman askerlerimize, sanat camiasından da tam destek geldi.

Şehit haberlerinin ardından başsağlığı mesajları yayınlayan bazı ünlüler, konser ve programlarını iptal etti.

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Ece Erken, Berkay, Yalın, İbrahim Büyükak, Esra Erol, Sibel Can ve Ebru Gündeş gibi birçok isim, kahraman Türk askerine destek ve moral mesajı yayınladı. Sırp asıllı model İvana Sert Türk bayrağı paylaşarak “Başımız sağ olsun” derken usta komedyen Tolga Çevik programını iptal ettiğini duyurdu. Sahnelerin ve gösterilerin ertelendiği haberleri art arda gelirken birçok sanatçı da Mehmetçiğin ailelerine sabır diledi

ÇOK ACI ÇOK GÜÇ

Geçtiğimiz hafta baba olacağını müjdeleyen Megastar Tarkan da şehitlerimizin fotoğrafını paylaştı. “Çok acı, çok güç. Şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır ve güç diliyorum” dedi.

PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Usta komedyen Tolga Çevik gelen üzücü haberin ardından komedi programının yayınlanmayacağını duyurdu.

MEKANLARI CENNET OLSUN

Tecrübeli sunucu Seda Sayan, gelen şehit haberlerine başımız sağ olsun notunu yazdı. Şehit düşen kahraman askerlerimizin resimlerini de paylaşan sanatçı, “Mekanları cennet olsun” dedi.

KAYITSIZ KALMADI

Sempatik halleriyle milyonların beğenisini kazanan Murat Boz da kayıtsız kalmadı. Kendi hesabından “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyorum” yazdı.

GENCECİK CANLAR GİTTİ

Rol aldığı filmleri gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar, “Yine gencecik canlar gitti… Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum” paylaşımında bulundu.

ÖRNEK DAVRANIŞ

Ülkemizde popüler olan Sırp model İvana Sert, Türk bayrağı paylaşarak altına “Başımız sağ olsun. Vatan sağ olsun” notunu yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.