Samsung, yeni nesil üst seviye tableti Galaxy Tab S3’ü tanıttı

Teknoloji devi Samsung merakla beklenen telefonu S8’i tanıtımını kendine saklarken, yeni nesil üst seviye tableti Galaxy Tab S3’ü tanıttı.

Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’ne katılan Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni tableti Galaxy Tab S3’ü görücüye çıkardı.

2013 yılından beri düzenli olarak Mobil Dünya Kongresi’nde telefonlarını tanıtan Samsung bu sene ise merakla beklenen S8’in tanıtımını kendi etkinliğine saklama kararı aldı.

Kullanıcıların daha geniş ekrana sahip bir Note olarak değerlendirdiği Galaxy Tab S3 çok amaçlı üst segment bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Hem eğlence hem profesyonel kullanım amacıyla tasarlanmış olan Galaxy Tab S3 9,7 inçlik bir Super AMOLED ekrana sahip.

Samsung Galaxy Tab S3’le birlikte tanıtılan Samsung Galaxy Book ise 10,6 inç TFT LCD ve 12.0 inç Super AMOLED olarak iki versiyona sahip.

İşte Samsung Galaxy Tab S3’ün özellikleri;

1536 x 2048px çözünürlüklü Super AMOLED ekran

Snapdragon 820 işlemci

4GB RAM – 64GB dahili depolama alanı

6000mAh kapasiteli batarya

USB Type-C

13MP çözünürlüklü arka ve 5MP çözünürlüklü ön kamerası

S-Pen desteği

Samsung cephesi ürünün piyasaya sürüleceği tarihi kesin olarak vermese de Nisan ayında kullanıcıların cihazlarını alabileceği tahmin ediliyor. 750 dolar satış fiyatına sahip olacak cihazın Türkiye’deki satış fiyatının 3 bin 500 lira civarında olacağı tahmin ediliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.