“Şahsiyet” dizisinin çekimleri tam gaz sürüyor

Ay Yapım’ın “Şahsiyet” dizisinin çekimleri tam gaz sürüyor.

Onur Saylak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu diziyi Hakan Günday yazıyor. İlk olarak 13 bölüm olarak çekilmesi planlanan dizinin kadrosunda Haluk Bilginer, Cansu Dere, İbrahim Selim, Şebnem Bozoklu, Fırat Topkorur, Metin Akdülger ve Doğa Yaltırık yer alıyor.

Müjde Ar’ın da teklif götürülen oyuncular arasında yer aldığı projenin kadrosuna son olarak usta bir isim katıldı. Proje seçimlerinde çok titiz davranan Şenay Gürler, “Şahsiyet” dizisiyle el sıkıştı.

Usta oyuncu dizide Haluk Bilginer’in partnerini canlandıracak. Şebnem Bozoklu’nun Haluk Bilginer’in kızı rolüne hayat vereceği dizide abisini de Doğa Yaltırık canlandıracak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.