Şahan Gökbakar’ın eşi Selin Gökbakar’ın 10 parmağında 10 marifet var

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın eşi Selin Gökbakar’ın 10 parmağında 10 marifet var. Evine kamera sistemi kurduran Gökbakar, bir yandan eşine yemekler yaparken bir yandan da çocuklarını takip ediyor.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’la Mayıs 2015’te evlendikten sonra kendini evine ve çocuklarına adayan Selin Gökbakar, annelik konusunda çıtayı bir hayli yükseltti. Zira 1 buçuk yaşındaki oğlu Deniz Efe’nin ardından geçtiğimiz ay da kızı Ela’yı kucağına alan Selin Hanım, lohusalık dönemi bitmeden kendini mutfağa attı. Eşi için dolmadan kuru fasulyeye, bamyadan zeytinyağlı kerevize kadar çeşit çeşit lezzetli yemekler pişiren Selin Hanım, mutfaktayken çocuklarını da ihmal etmiyor. Selin Gökbakar eşi evde olmadığı zamanlarda da mutfakta yemek pişirirken gözünü oğlu Deniz Efe ve kızı Ela’dan ayırmıyor.

EŞİNE ZİYAFET ÇEKİYOR

Diğer birçok ünlü ismin aksine bakıcı tutmak yerine her iki çocuğuyla da bizzat kendisi ilgilenen Gökbakar, bunun da kolay bir yolunu buldu. Çocuklarının odasına yerleştirdiği kamerayla her anlarını izleyen Selin Hanım’ın gözü bu sayede mutfaktayken arkada kalmıyor. Bir yandan uyuyan çocuklarını kameradan izleyen Selin Gökbakar bir yandan da eşi için mutfakta hünerlerini konuşturuyor. Komedideki başarısının yanı sıra babalığıyla da hayranlarından tam not alan Gökbakar’ın eşinin kusursuz anneliği çocuk sahibi isimlere örnek olacağa benziyor.

Çocukları uyurken bir sorun olup olmadığını kameradan takip eden Selin Hanım, bu sayede mutfaktan geri kalmıyor..

Mutfakta yemek konusundaki hünerlerini konuşturan Selin Gökbakar, çocuklarına da gözü gibi bakıyor. Hemen her gün tencere tencere yemek pişiren Gökbakar, bu esnada oğlu Deniz Efe’yle 1 aylık kızı Ela’yı kameradan izliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.