Şahan Gökbakar’dan rakibi Cem Yılmaz’a ince gönderme

Şahan Gökbakar, sektördeki en büyük rakibi Cem Yılmaz’a Instagram hesabından göndermede bulundu.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sektördeki en büyük rakibi Cem Yılmaz’a Instagram hesabından ince bir göndermede bulundu. İpsos Adwatch reklam reytinglerinin fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar, oynadığı Halkbank reklamıyla en üst sırada bulunurken hemen altında İş Bankası’nın reklam filminde oynayan Cem Yılmaz’ın yer alması dikkatlerden kaçmadı.

“YİNE BENİ EN TEPEYE KOYDUNUZ”

Gökbakar paylaşımına, “5 Eylül haftası, reklamımızın ilk yayın haftasının sonucu. İpsos Adwatch sonuçları. Reklamların reyting listesi yani anlıycağınız… Yine beni en tepeye koydunuz, yaptığım işi baş tacı ettiniz. Bu gururu hem bana yaşattınız, hem de Halkbank’a…Allah razı olsun.. Her zaman sizleyim, her zaman sizdenim! Halk ister Halkbank yapar!” notunu düştü.

İşte o paylaşım:

sahan-reklam1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.