Şahan Gökbakar yeni filmi ‘Kayhan’da rap söyledi

Gişe rekortmeni komedyen Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Kayhan’, vizyona gün sayıyor.

9 Şubat’ta Çamaşırhane Film yapımcılığında vizyona girecek olan ‘Kayhan’da, Şahan Gökbakar bu kez bambaşka bir karakterle ortaya çıkıyor. ‘İşin Aslı’ skecindeki ‘Kayhan’ karakterini sinema izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar’ın yönettiği filmde ilk kez rap türünde bir şarkı seslendirdi. Sosyal medyasında paylaştığı müzik içerikli videolar da büyük beğeni toplayan Gökbakar, senaryo gereği hapishaneye girdiği sahnelerde seslendirdiği rap şarkı ile izleyiciyi coşturacak. Kavacık’ta bir platoda gerçekleştirilen ve bir gün süren çekimlerde bir uzun hava bir de rap şarkısı söyleyen Gökbakar, filmde müzikal yeteneğini de gözler önüne serecek.

Komedi ve kahkaha dolu bir intikam hikayesini anlatan ‘Kayhan’, 7’den 70’e tüm izleyiciye iki saat boyunca eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralayacak. Şarkıda yer alan ‘Resimde omzum çıkmış gerisi hep hakaret, yıkılan asalet onursuz bir sefalet… Şimdilik burdayım ama bitecek bu esaret, şaftınızı kaydırdım olay bundan ibaret’ cümleleri ve Kayhan’ın her ortamda kullandığı -bir Kayhan klasiği- olan ‘Check it out’ (Bir bak bakalım) sözleri ise dillere pelesenk olacak. ‘Kayhan’ filminin fragmanı da Pazartesi günü görücüye çıktı. Fragman kısa sürede yaklaşık 2 milyon kişi tarafından izlendi. Kayhan’ın zeka ve muzırlık dolu planları kadar, aksiyon dolu sahneleri ve günümüz dünyasına yapılan ince göndermeler de beğeni topladı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.