Şahan Gökbakar, organik yaşamla 15 kilo verdi

Şahan Gökbakar, evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiren eşi Selin Gökbakar sayesinde 15 kilo vermeyi başardı. Geçtiğimiz yıl Selin Gökbakar’la dünyaevine giren Şahan Gökbakar, Çubuklu Vadi Konakları’ndan yaklaşık 15 milyon liraya lüks bir villa satın almıştı. Ünlü komedyen, eşi ve 9 aylık oğlu Deniz Efe’nin rahatı için masraftan kaçınmadı.

Sağlıklı ve dengeli beslenmeye düşkünlüğüyle bilinen Selin Gökbakar da hem minik oğulları hem de eşi için lüks villalarının bahçesinde organik sebzeler yetiştiriyor.

Lüks villalarının bahçesinde organik tarımla uğraşan Şahan ve Selin Gökbakar çifti, bu konuda zaman zaman komşuları oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Alkoçlar’dan da destek alıyor.

Selin Gökbakar, kendi elleriyle yetiştirdiği biberleri ve domatesleri instagram’da takipçileriyle paylaştı. Eski model ve oyuncu, tüm dostlarını da bu biberleri yemek için evine davet etti.

Bir yandan Recep İvedik 5 sinema filminin hazırlıklarını sürdüren Şahan Gökbakar, bir yandan da düzenli spor yapıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.