Şahan Gökbakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakarete sessiz kalmadı

Şahan Gökbakar, Almanya televizyonlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye’ye okuduğu şiirde hakaret eden komedyen Jan Böhmermann’a sessiz kalmadı.

Gökbakar meslektaşını şu sözlerle eleştirdi: Jan Böhmermann’in Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ne konuştu diye izledim. Önce “Dalga geçmiştir kendince. Büyütülcek bikr şey yoktur” modundaydım.

Bedelini ödemeli!

Ancak izlediğim ilk andan itibaren gördüğüm şey Türk bayrağının önüne geçip ülkeme ve ülkemin Cumhurbaşkanı’na ağır küfür eden, hakaret ve nefret suçu işleyen ahlaksız bir insanın zırvalıkları. Tayyip Bey yerden göğe kadar haklıdır bu konuda. Merkel de doğru karar vermiştir. Bu zavallı Alman genci yargılanmalı ve işlediği nefret suçunun bedelini ödemeli! Çünkü bu şeref yoksunu dingilin yaptığı dünyada değil uzayda da suçtur!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.