Şahan Gökbakar 25 milyon için mahkemeyi bile reddetti!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, “Recep İvedik 4” filminden payına düşen 25 milyon lirayı alamadığı gerekçesiyle, dağıtım şirketi Tiglon ve iki factoring şirketi yöneticileri hakkında şikâyetçi olmuş, yapımcı Murat Akdilek hakkında “Nitelikli dolandırıcılık” ve “Güveni kötüye kullanmak” suçlarından dava açılmıştı.

Dosyanın bilirkişi incelemesine gönderilmesini talep eden Gökbakar, uzmanlık gerektiren faktöring hesaplarının ve Akdilek’in sağladığı menfaatin belirlenmesini istedi. Tanıklarının dinlenmesi için de mahkemeye talepte bulunan Gökbakar’ın talepleri mahkeme tarafından birer birer reddedildi.

BAŞKAN AZARLADI

Bunun üzerine harekete geçen ünlü komedyen, mahkeme heyetinin reddini talep etti. Talep dilekçesinde Gökbakar, avukatının mahkeme başkanı tarafından azarlandığını, tanık dinleme taleplerinin sürekli olarak reddedildiğini ve dosyayı bilirkişi incelemesine veya uzman kuruluşlardan rapor alınmasına gerek olmadığını iddia ederek mahkemenin bu talebini de yerine getirmediğini anlattı. Zararının veya yapımcının elde ettiği menfaatin ne kadar olduğunun tespit edilmesi gerektiğini fakat dosyada herhangi bir uzman kuruluşlardan alınan karara yer verilmediğini anlatan Şahan Gökbakar, mahkemenin tarafsız olmadığını ileri sürerek reddi hâkim talebinde bulundu.

UYGUN BULUNMADI

Şahan Gökbakar’ın reddi hâkim talebi bir üst mahkeme tarafından değerlendirilse de, hâkimin red talebine dayanak teşkil edecek gerekçe bulunmadığı ve Gökbakar’ın talepleri mahkeme heyeti tarafından uygun bulunmadığı için reddedildiği ve Gökbakar’ın yersiz talepleriyle mahkemeyi baskı altına almaya çalıştığı öne sürüldü.Sabah

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.