Sadettin Teksoy iddialı bir yapımla seyirciyle buluşmak için gün sayıyor

Televizyonlara 10 yıl ara vermesine ragmen popülerliği artarak devam eden Sadettin Teksoy, iddialı bir yapımla seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Paylaşımın 05 Aralık Cumartesi saat 02:00’de yapılmasının ardından, iki saatte binlerce beğeni ve yüzlerce paylaşıma ulaşan haber, daha şimdiden, filmin büyük yankı getireceğinin habercisi.

Sadettin Teksoy, kendi fan sayfasından projeye çok güvendiğini belirterek, aşağıdaki notu ve resimleri sevenleriyle paylaştı.

“Benim başrolünde olduğum, genç kuşaktan pek çok aktör ve aktristin de katkı sunduğu rengarenk, cıvıl cıvıl, her anı beklenmedik sürprizlerle dolu bir film çalışması içerisindeyiz. Çabalarımızın tamamı, izleyiciyi gülmekten yerden yere vurdurtacak keyifli bir kara komedinin temellerini atmak için… Yazım ekibinden arkadaşlarımla bu toplantılarda harıl harıl “Gizem Avcısı Teksoy’un” geleneksel tarzına yakışacak türden espriler üretiyoruz. Senaryonun kabası da iyice şekillenmiş durumda. Fotoğraflarda, filmimizin beyin takımını oluşturan Biray Dalkıran, Hakan Eratik, Fırat Özdemir, Hamza Yaman, Efe Teksoy ve Ali Murat Güven görülüyor. Hepimiz ortak bir hedefe odaklanmış durumdayız; “2016’nın ve belki de son 10 yılın en güzel komedi filmini yapmak… Rabbimin de izniyle, ardımda böyle klas bir ekip varken, sırtımın yere geleceğini hiç sanmıyorum. Dededen toruna, bir ailenin bütün üyelerinin keyifle izleyecekleri çok güzel bir sinema filmi çıkaracağız.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.