Sade şıklığı tercih eden kadınların yeni trendi mat makyaj

Makyaja başlamadan önce her uygulama öncesi olduğu gibi cildinizi nemlendirmeniz gerekiyor. İlk adım olarak cildinize uygun bir nemlendirici ile başlayabilirsiniz. Ardından mat makyaj için en önemli adım olan, cilt tonunuza uygun mat bir fondöten uyguluyorsunuz.

PIRILTILI TONLARDAN UZAK DURUN!

Göz makyajınızda ise parıltılı farlardan uzak, yine mat tonları tercih etmeniz gerekiyor. Mat makyajda gözler ön planda olacağı için kirpiklerinizi her zamankinden daha dolgun ve uzun göstermeniz gerekiyor. Bu açıdan yoğun maskara tercih edebilirsiniz.
Mat makyajın belki de en ışıltı gerektiren noktası yanaklar. Bu yüzden allık seçimlerinizin mat yerine hafif ışıltılı olmasında fayda var. Böylece daha aydınlık bir görünüm elde edebilirsiniz.

SEZONUN MODASI KAHVE TONLARI

Son olarak ruj seçiminizi de yine mat tonlardan uygulamanız gerekiyor. Sezonun modası kahve tonları tercihlerinizden biri olabilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.