Sabri Sarıoğlu’nun eşi yeni ultra lüks aracını sokaklarda test etti

Yağmur Sarıoğlu, değeri 3 buçuk milyon TL olan lüks oyuncağıyla İstanbul gecelerindeydi. Ünlü isim, eşi Sabri Sarıoğlu’nun aldığı yeni ultra lüks aracını sokaklarda test etti.

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu ile Fenerbahçeli Gökhan Gönül’ün eşi Hatice Gönül, Tren Pera’da eğlendi. Hız tutkusuyla bilenen Sarıoğlu, fiyatı yaklaşık 3 buçuk milyon TL olan çift renk Lamborghini Aventador markalı arkadaşına ait aracıyla mekâna ilk gelen isim oldu. İçeride Hatice Gönül’le buluşan ünlü isim, Türkiye’de sadece iki kişide bulunan lüks aracıyla görüntülenince morali bozuldu. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen kankalar kulüpten ayrı ayrı çıktı. Pahalı oyuncağını valeyle gönderen Sarıoğlu, taksiye binerek evinin yolunu tuttu. Sarıoğlu’nun eşi Sabri’nin, daha önce hediye aldığı Lamborghini marka aracını satışa çıkarttığı, kullandığı yeni model aracı ise test edip, kendi aracı satılınca bunu alacağı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.