Rüzgarın Kalbi’nin, heyecanla beklenen 9. bölüm fragmanı yayınlandı

Fox Tv’nin iddialı yapımlarından Rüzgarın Kalbi’nin, heyecanla beklenen 9. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını Filmevi Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde; Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman gibi isimlerin yer aldığı Rüzgarın Kalbi, 9. bölümü ile 24 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Fox Tv ekranlarında olacak.

Rüzgarın Kalbi’nin, 9. bölüm fragmanını aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz.

Rüzgarın Kalbi’nin 8. bölümünde neler yaşanmıştı?

Zeynep kalbini taşıdığı Meltem’in mezarı başında Rüzgar’la karşılaşmanın şokunu üstünden atamadan ikinci bir haberle sarsılır: Dedesi ciddi bir trafik kazası geçirmiştir. Uçarcasına Foça’ya geri dönerler. Muammer, ameliyata alınmıştır ve tüm aile kenetlenmiştir. Rüzgar ile Zeynep arasında bir ilişkinin başladığını insanların öğrenmesi, her şeyin üzerine tuz biber ekler. Ayla bu süreçte Zeynep’e yardım etmek isterken, Kemal’in özel hayatı ile ilgili öğreneceği gerçeklerden sonra bu sefer de kendisinin yardıma ihtiyacı olur. Bu arada Kutay, durmak bilmez. Onunla mücadele eden Rüzgar, İzmir’de yaşayan zengin bir kız arkadaşından yardım alır. Bu yardım bir şeyleri çözmeye mi yarayacak; yoksa Zeynep’le olan ilişkisi başta olmak üzere işleri daha da mı karıştıracak?

https://www.youtube.com/watch?v=SAz4tuEwGZQ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.