Russell Crowe’dan sosyal medyayı sallayan Kıvanç Tatlıtuğ mesajı

Oscarlık oyuncudan sosyal medyayı sallayan Kıvanç Tatlıtuğ mesajı.

Çanakkale Savaşı’nın anlatılacağı filmde Atatürk rolü için Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif gittiğininin gazetelerde yer almasının ardından Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe, Twitter’da Tatlıtuğ’la ilgili paylaşımda bulundu.

Crowe, Tatlıtuğ’un çok iyi bir oyuncu olduğunu söylerken; Tatlıtuğ da paylaşımdan dolayı Oscarlı oyuncuya teşekkür edip yeni yılını kutladı.

Çanakkale Savaşı’nın anlatılacağı filmde Atatürk rolü için Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif gittiğini öğrenen Russell Crowe, resmi Twitter hesabından “Kıvanç, çok iyi aktör” diye tweet attı.

blank

Kıvanç Tatlıtuğ da ünlü oyuncunun bu sözlerine kayıtsız kalmadı. Tatlıtuğ, Twitter hesabından Oscar ödüllü oyuncunun yeni yılını kutlayarak kendisi için söylediği güzel sözler için teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.