Russell Crowe tanınmaz hale geldi

Yeni filmi Nice Guy için forma giren Russell Crowe, sporu bırakınca yeniden kilo aldı ve yeni görüntüsüyle hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Bir zamanların “Gladyatörü” Russell Crowe’un son hali şaşırttı. Yeni filmi Nice Guy için forma giren ve yeni görüntüsüyle defalarca objektiflere takılan Russell Crowe sadece üç hafta içinde inanılmayacak kadar çok kilo aldı.

HAYRANLARI ŞAŞKIN

Beverly Hills’te gezinti yaparken görüntülenen 52 yaşındaki Russell Crowe’un göbeğinin uzaktan bile belli olacak kadar irileştiği dikkat çekti.

FAZLA KİLOLARINDAN KURTULMUŞTU

Çok sıkı egzersiz ve diyet programıyla fazla kilolarından kurtulan Crowe’un bu kadar kısa zamanda böylesine çok kilo alması görenleri de şaşırttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.